Hjem / Nyheder / 3 gode sommeraktiviteter i haven

3 gode sommeraktiviteter i haven

Når kalenderen endelig siger sommer og temperaturen udenfor gør det samme, er det med at komme udenfor. Men hvad skal du og børnene finde på at lave, hvis muligheden for en udflugt ikke lige er der? Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Aktiviteter om sommeren behøver ikke være at køre til stranden hver dag eller at tage i dyreparker. Man kan sagtens lave en masse sjov og spas derhjemme, når bare kreativiteten bliver åbnet en smule op. Hvad du og børnene kan lave i haven, giver vi dig tre bud på herunder.

Hoppe på trampolin

En meget almindelig men rigtig god aktivitet er at hoppe på trampolin. Det er både noget, børn og voksne kan være med til. Gør det ekstra sjovt ved at lade børnene lære fra sig – hvis du er frisk på det, kan du lade dem lære dig at slå en salto, lave en vejrmølle eller stå på hoved. Børn synes, det er sjovt at lære deres forældre noget, som de selv er gode til.

Det er desuden også en aktivitet, som giver anledning til smil og kvalitetstid, hvilket jo netop er i højsædet, når der er høj solskin og god varme udenfor. Hvis I alle skal være der, er det bedst med en stor trampolin til haven.

Bål i haven

En rigtig god sommeraktivitet i haven er at lave bål. Både små og store børn samt voksne elsker bålhygge – så hvorfor ikke gøre det flere gange i løbet af sommeren? Det er både en god aktivitet på de lange og lyse sommeraftener i weekender og på almindelige hverdage, hvor børnene har en legekammerat eller to med hjem.

Læs også:  Plakater med tekst og citater

Hvis du har brug for at sætte børnene i gang med at lave noget, kan du give dem til opgave at forberede en god dej til snobrød, gå til købmanden for at købe skumfiduser, kiks og saft og endeligt at finde pinde til snobrødet.

Det er en god og hyggelig måde at sætte børn i gang med at lave en aktivitet, som de selv synes er sjov.

Skattejagt

En rigtig god og sjov aktivitet for dine børn og eventuelle legekammerater er skattejagt. Selvom du måske ikke har den største have i hele kvarteret, kan du sagtens lave skattejagt. Kombiner det gerne med poster, de skal finde både ude og inde, så du har et større areal at gøre godt med. Børn elsker at skulle løse gåder, mysterier og andre opgaver – især hvis de ved, at der venter en is eller noget andet lækkert til ganen i den anden ende!

Forsøg at gøre det så svært som muligt, så der går en god rum tid med det, og de er godt udfordret på det kreative plan. Skattejagt er ikke kun forbeholdt fødselsdage!

Læse også:

påsken

10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Påsken byder på masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Her kan du få …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *