Hjem / annonce / 3 gode tips til hvad du kan lave online når du er på farten

3 gode tips til hvad du kan lave online når du er på farten

Hvis du har en lang rejse foran dig, hvor du har adgang til internettet, så kommer der her nogle forslag på hvad du kan give dig til. Udover sociale medier og streaming sites, findes der også sjove muligheder for spil og sjov læsning. Det kan være du skal sidde i tøj, bus eller bil i mange timer og gerne vil bruge tiden på noget, som er underholdende. Læs med her.  

Det må gerne være sjovt at lave noget når man keder sig lidt på en lang rejse. Et godt tip er at give sig til at spille et gratis spil, som man kan være alene om. Hvad med et gratis spil 7 kabale eller hjerterfri? Du kan også udfordrer dig selv med et spil sudoku, så du tilmed får lidt hjernegymnastisk.  

Den praktiske planlægger 

Du kan også gøre noget helt andet, som for eksempel planlægning. Det lyder måske ikke som det sjoveste, men er der en stor fest, som snart skal afholdes, så kan du eventuelt tænke over om der er nogle sange, citater eller digte, som kan bruges. Hvis det er en rund fødselsdag eller konfirmation er der sikkert en sang eller to som skal synges, og nogle kort som skal skrives. 

Uanset, hvad du giver til dig med brug af internettet når du er på vejen, så bør din computer være beskyttet med en VPN. Ofte bruger man de offentlige netværk fordi, at de er gratis, men det betyder også at sikkerheden ikke er i top. Med en VPN er du bedre sikret, når du bruger Wi-Fis. Læs mere på https://minip.dk/vpn/ for at blive klogere på, hvorfor det er så vigtigt med en VPN. 

Læs også:  3 gaveidéer til hende

Sikkerhed på internettet 

Internettet er en stor del af mange menneskers liv, hver eneste dag. Mange er måske ikke klar over, hvor stor en trussel der er når man færdes i den digitale verden, og derfor er det vigtigt at passe på. Udover antivirusprogrammer og VPN, bør man også tænke over, hvilke passwords man vælger.  

På taenk.dk, kan du lære om, hvordan du laver et godt password generelt. Det er efterhånden mange platforme og sider man skal bruge login på, og der kan være mange følsomme oplysninger, som man gerne vil værne om. Det er derfor altid en god idé at vælge passwords som er stærke og sværere at knække.  

Læse også:

Hvordan man forstår og investerer i aktiemarkedet

Så du vil gerne begynde at investere på aktiemarkedet? Det er fantastisk! Det kan være …

Leave a Reply

Your email address will not be published.