Hjem / Sjove spil / 7 Kabale

7 Kabale

Det er en strejf af barndom og spillekort når du lægger en 7 kabale op her. Er det nostalgi – så er det nostalgi i dobbelt betydning. For det er både barndom med kort og ungdom med tastatur og mus. Når først du er gået i gang kan et spil lige blive til 10. For den skal helst gå op. hvergang. I 7 kabale skal du ikke tænke alt for meget og der er små genveje. Når kabalen er lagt op kan du dobbeltklikke på kortene for at lægge dem op på esserne. Og når alle kort er vendt og det bare er slavearbejde så dobbeltklikker du løs. Indtil at det regner med kort.

Man har også mulighed for at fortryde og gå tilbage.

7 kabale for alle

7 kabale er noget for folk i alle aldre. Hvad enten det er børn til gamle, så er der masser af leg og gode timer. Man kan lægge dem sammen eller hver for sig. Især kan man konkurrere for sjov online. Hvem er hurtigst eller hvem er bedst til at få den til at gå op. Der er nok at konkurrere på. Det er et godt nemt spil for små. Det er en god måde at lære de forskelluge kulører som spar, hjerter, klør og ruder. Så kan man tale om tale og rækkefølge. Til sidst kan man tale om strategi. Er der situationer i 7 kabale, hvor man ikke skal lægge op på esserne.

7 kabale for livet

Det er ærgerligt at man droppede spil som 7 kabale, da man opgraderede Windows. Godt nok var windows 7 udskældt på nogle punkter. Men ikke på deres spil. De er savnet og derfor har vi dedikeret plads til det på disse sider. Så savner du de gamle spil, så se her. Vi har samlet alt det gode og det er bare at klikke løs. Bliver du træt at kabale kan du se på minestryger her på siderne.

Læse også:

Edderkop kabale

  Edderkop kabale er et af de spil der skal spilles med ikke mindre end …

Leave a Reply

Your email address will not be published.