Hjem / Sjove spil / Bubble Shooter

Bubble Shooter

Har du også stået på den lokale grille og set på alle der spillede Bubble Shooter. Eller var det på din første PC du stiftede bekendskab med spillet fyldt med bobler.  Det sidste har nok været billigst – for på grillen kostede det er daler – eller to kroner hver gang du startede bubble Shooter op. Det blev hurtigt til mange penge. Så det var tit spillemaskinen der vandt over pommes friterne – og mig.

Bubble Shooter regler

Det er dit mål er at rydde alle boblerne fra brættet – og score så mange point som muligt. Du skyder på dem med flere bobler, og når tre eller flere af samme farve er samlet, så vil de eksplodere. Peg med musen der hvor du vil have den næste boble til at gå. NB du kan følge pilen nederst, som viser retningen – og klik for at skyde.
Jo flere bobler springer op i ét skud, jo flere point får du (seks i ét skud er bedre end to tre-bobler). Desuden vil de bobler, der faldt fra hinanden, også eksplodere. Det er værd at forsøge at lave den slags “laviner”, da de vil give dig op til ti gange flere point end trebobbel eksplosioner.

Bubble shooter færdighed

Hvis dit skud ikke detonerer nogen bobler, får du en fejl. Kommer der flere fejl, vises en ny linje med bobler øverst. Antallet af tilladte fejl eller misfires vises i nederste venstre hjørne.
Der er forskellige færdighedsniveauer i bubble shooter og de adskiller sig ved antallet af skud, som du får lov til uden fejl.
Der kan ikke være nogen træk i dette spil, enten du renser alle boblerne væk, eller de bevæger sig helt ned på dig.

Læs også:  Pyramide kabale

Der er fire spiltilstande i Bubble Shooter

Arcade – til folk der kan lide action

Strategi – Den klassiske mode

Sniper – Hvis du er en god skydespil

Maraton-mode med uendelige niveauer.

 

Læse også:

Edderkop kabale

  Edderkop kabale er et af de spil der skal spilles med ikke mindre end …

Leave a Reply

Your email address will not be published.