Hjem / Sjove spil / Bubble Struggle 2

Bubble Struggle 2

Bubble struggle 2 var et af de bedst anmeldte spil  . og det er ikke uden grund. For selvom grafikken ikke er som i dag, så var indholdet sjovt. Det var helt uforståeligt da spil som minestryger, hjerterfri og 7 kabale røg af Windows. Men spil som Bubble Struggle 2 var en tåbelighed, som vi håber man fortryder. Her er sjov og leg til timevis og vi er glade for at præsentere et spil, der vil gøre dig glad.

Gratis spil

Her på siden er alt gratis. Det er lidt i samme  ånd som styresystemet. Her er der frit slag lige fra de dejlige digte , henover historiske citater til gratis spil. Er du skoleelev, så kan du også skyde genvej. For vi har også lagt en rigtig god analysemodel til digte. Der er også eksempler, som kan gøre det nemt for dig. Så er der meget mere tid til at spille – det kunne jo netop være spil som Bubble struggle  2.

Bubble struggle 2 regler

Du er den lille djævel i en lang trenchcoat, som skal gennem 70 svære baner. Det er ret enkelt for du skal bare tilintetgøre boblerne, der farer rundt på skærmen. Dem fjerner du ved at skyde dem i mindre dele til de helt forsvinder. Men det hele er på tid – so hurry up!!!

Du styrer ved hjælp af piletasterne og spacebar – er næsten som sædvanlig – skyderen. Spil det også sammen med en ven – og et stort tastatur. Her styrer man med D, S, W og D og player 2 skyder med Q.

Læse også:

Konge kabale

Konge kabale er et kongespil. Og her på siden et gratis spil. Dem er der …

Leave a Reply

Your email address will not be published.