Hjem / Nyheder / De sjoveste bøger med vitser og citater anno 2020

De sjoveste bøger med vitser og citater anno 2020

Der findes masser af bøger med citater og vitser. De egner sig perfekt som gave eller bare som underholdning for hele familien. Herunder finder du en oversigt over de sjoveste bøger med vitser og citater i 2020.

Hvis du er til grin, gak og løjer, så er en vittighedsbog et element, du ikke kan komme udenom. Bøger, der indeholder gåder, vitser og sjove citater, er ikke bare noget, der hører fortiden til, men er oplagte, hvis du har børn eller blot behov for et godt grin i hverdagen.

#1: Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder

Titlen er meget sigende – her er tale om en stor bog fyldt med gåder og vittigheder, som egner sig til hele familien.

Der er ingen vittigheder, der er for grove til, at selv de mindste kan tåle at høre dem. Bogen er hele 304 sider lang, så der er garanti for mange timers sjov og ballade. I bogen får du en lang række hylesjove vittigheder og gåder, som du kan bruge til at imponere, drille eller bare lave sjov med dine klassekammerater og venner.

Bogen er fra 2014, men er fortsat aktuel, så den egner sig også til underholdning her i 2020. Bogen koster 100 kroner, men du kan finde den blandt en lang række andre bøger på afbetaling her, hvis du ikke har pengene til at investere i den lige nu.

#2: Højt skum

Højt skum er en bog, der indeholder en lang række af de allerbedste vittighedstegninger fra Storm P., som er Danmarks ukronede konge, når det kommer til vittighedsbøger.

Læs også:  10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Bogen indeholder, foruden vittighedstegninger, også små udsnit af tekster, tegneseriestriber og en masse andre vittige indspark.

Det, der kendetegner Storm P.’s univers, er, at han altid tegner og fortæller på en måde, der er underholdende, selvom det ofte handler om os danskere og vores glæde ved selv de mindste ting lige fra godt øl, godt skum, godt humør og, som titlen antyder, højt skum.

#3: Jokes og meget mere på snor

Igen en bog, der er fyldt med de absolut sjoveste og mest klassiske vittigheder.

Måske kender du nogle af dem, måske gør du ikke. Uanset hvad er der rig mulighed for at få et godt grin og skabe glæde blandt dem, du er i selskab med, når du læser højt fra denne fremragende vittighedsbog.

Bogen er fyldt med gåder og vittigheder, der omhandler alt fra blondiner, molboer og din læge til dyr, tjenere og alt derimellem. Bogen er hele 224 sider lang, så der er garanti for underholdning til både dig og dine venner i flere timer ad gangen.

#4: Børnenes vittighedsbog

En vittighedsbog, der egner sig til de mindste.

Bogen indeholder en perlerække af de mest klassiske og bedste vittigheder til børn. Børnenes vittighedsbog egner sig perfekt som et vittigt opslagsværk, når der skal grines, drilles og hygges for hele familien.

Dette er blot den første i rækken af vittighedsbøger til børn, men der findes en lang række andre bøger i serien, som du med fordel kan investere i, når du og ungerne er kommet igennem den første. Serien er således garant for flere timers underholdning, der egner sig til alle familiemedlemmer.

Læs også:  Sjov til turen

Du kan med fordel også investere i bogen som en gave, hvis du kender et barn, som elsker jokes, gåder og vittigheder. Det bedste af det hele er, at den aldrig bliver over stregen eller har indhold, som ikke egner sig til mindreårige, som det ellers er tilfældet ved en lang række vittighedsbøger.

Bogen forhandles hos Saxo, hvor du har mulighed for at bestille den med det samme og betale senere med afbetaling, hvis du ønsker det.

Læse også:

påsken

10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Påsken byder på masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Her kan du få …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *