Hjem / annonce / Det kan du underholde med, når du er løbet tør for jokes

Det kan du underholde med, når du er løbet tør for jokes

Er du typen, der elsker at være i centrum og ikke er så interesseret i hvad andre siger, men hellere selv vil underholde, kan du f.eks. gøre det med jokes. Er du ikke så god til at fortælle vittigheder, eller er du simpelt hen løbet tør for gode jokes, kan du finde på noget andet at underholde med, for eksempel bagning med surdej, australske vine eller, endnu bedre, aktiehandel.

Det er mærkeligt nok ikke alle, der finder investering særligt spændende. Dog er der de seneste år kommet mange nye investorer, og de kan meget vel være interesserede i et staldtip eller to.

Hvordan man handler

Taler du med en helt ny investor eller måske en hel gruppe, kan du fortælle dem om, hvordan aktiehandel rent faktisk foregår og hvordan man foretager en handel. Ikke alle er klar over, at der i aktiehandel, som ved enhver handel, skal være en køber og en sælger, og at man kan lægge købsordrer ind til den kurs, man ønsker at købe for. For at handlen kan gå i gennem kræver det, at der er nogen, der er villig til at sælge til den pris.

Hvilke aktier man kan købe

Det er også meget populært at diskutere de enkelte selskaber, og hvad der kan være godt at købe. Således så man i coronapandemiens spæde start, at mange kastede sig over vaccineproducerende selskaber som f.eks. Moderna, Astra Zeneca, Nanoviricides og en række andre. Vaccineaktier er stadig aktuelle, og du kan læse mere om dem på Aktieskole.com, hvor du også kan finde andre tips. Husk dog altid selv at lave din egen research inden du trykker på købsknappen og tilføjer et selskab til din portefølje.

Læs også:  Vælg den bedste natcreme

Hvor man kan finde inspiration

Endelig kan du også underholde med, hvor du selv finder inspiration, tips og læring til dine investeringer. Måske hører du det populære radioprogram Millionærklubben, hvor erfarne investorer analyserer og diskuterer aktier, eller måske følger du med på Euroinvestors hjemmeside eller deltager i nogle af de mange forskellige aktiegrupper på Facebook. Her findes der grupper for specifikke aktier og som altså kun beskæftiger sig med lige præcis det givne selskab.

Der er altså rige muligheder for at underholde med andet en platte jokes, og aktiehandel er rent faktisk noget, som kan give stor værdi for dine tilhørere. Når man udbreder sig om den slags, er det vigtigt at huske at sige, at man selv er ansvarlig for sine handlinger og ikke kan skyde skylden på andre, hvis det gik galt og man fik investeret i en hypet aktie, som faldt til bunds. Ligeledes bør man afholde sig fra at anbefale specifikke aktier, men blot fortælle, hvad man selv gør.

Læse også:

Gamer mus: Din guide til et køb

En gamer mus er en type computermus, som primært bruges til at spille computerspil. Gamer …

Leave a Reply

Your email address will not be published.