Hjem / Sjove jokes / Døde baby jokes

Døde baby jokes

Døde baby jokes virkelig? NEJ Denne kategori er tom af god grund. Humor er godt men det her er over stregen! Vi viser ikke døde baby jokes på denne side, det er i vores verden helt hen i vejret, og på ingen måde sjovt. Jeg er selv far til 2 dejlige tvillinger. Måske er det fordi jeg netop er far at jeg ikke vil vise sådanne jokes på min side. Men en ting er helt sikkert der kommer ikke nogen døde baby jokes her på siden.

Der kommer ingen døde baby jokes

Heller ikke i fremtiden vil der være døde baby jokes på min side. Hvis du finder humor i disse jokes, er der seriøst nogen i vejen med dig. Måske dette ikke er den rette siden for dig. Tilgængæld så har vi rigtig mange andre joke kategorier, med masse af humor. Du kan se en liste med joke kategorier lige her:

 

Hvad er en død baby joke?

Hvad er en død baby joke, en død baby joke er en joke hvor man gør grin med døde babyer, som på en eller flere måder er død på en latterlig måde. Eller via dens død, er blevet gjort til noget andet end hvad det endelig er? nemlig en død baby.


Her er et eksempel på en død baby joke:

Hvad kalder man en død baby der hænger på en væg fastgjort med søm?
– Kunst.

Læs også:  Blondine jokes

Dette finder vi på ingen måde sjovt? gør du?

Vi vil gerne at denne side skal handle om sjove jokes, samt blandt andet citater, scorereplikker, gåder, ordsprog og lidt sjove billeder her og der.

Vi har tilladt kommentar på denne side for at høre jeres mening om døde baby jokes, syntes i også at det er helt hen i vejret. Eller er jeg alene om denne mening?
Skriv gerne om du selv har børn, måske en lillebror eller lillesøster. Glæder mig til at læse kommentarnerne.

Læse også:

Jokes om kvinder

Jokes om kvinder

Jokes om kvinder er til gavn for alle mænd, og som forventet er denne kategori …

Leave a Reply

Your email address will not be published.