Hjem / Sjove spil / Edderkop kabale

Edderkop kabale

 

Edderkop kabale er et af de spil der skal spilles med ikke mindre end to sæt spillekort. Kabalen er først gået op når alle kort er fjernet – og selvfølgelig på den kortest mulige tid. Du skal bare tænke og handle hurtigt.

Edderkop kabale er et ret enkelt spil, som går ud på at man ”samler” sine kort. Og det er klidt som 7 kabalen. Du skal samle den i kulører. Du starter dog ”baglæns” med konge og tilbage mod es.

Edderkop kabale point

Der er en del forskellige typer edderkop kabaler på nettet. Der er for eksempel Gigantic spider og Spiderette. Der er også den helt store kabale med tre sæt kort – den hedder Spiderwort.

Du kan prøve at variere sværhedsgraden ved at skrue på parametre som kulører. Man skal derefter arrangere alle kort i hele ti kolonner. Det øverste kort i hver kolonne skal vendes med billedsiden op.

Alle de resterende kort skal være i det nederste hjørne så man ikke kan se dem. Det vil sige med billedside ned.  Når man starter spillet har man 500 point. Man trækker et point for hver træk. Til gengæld skal du gange med 100 for det antal rækker du fjerner – så du kan roligt prøve at rydde en række.

 

Læse også:

Konge kabale

Konge kabale er et kongespil. Og her på siden et gratis spil. Dem er der …

Leave a Reply

Your email address will not be published.