Hjem / Gratis spil

Gratis spil

Hos alle jokes har vi også gratis spil. For er der noget som kan bringe nostalgien frem er det de gamle Commodore 64 spil eller hvad med de gamle windows spil. Savner du ikke minestryger eller hjerterfri.

De mange gratis spil her

Indtil videre har jeg kun tilføjet en masse kort spil, og lidt andet nostalgi. Jeg har lagt mærke til at der er en stor efterspørgsel på de game Windows spil. Som f.eks. 7 kabale og Kongekabale. Så dem har jeg tilføjet hjemmesiden som de første.

Planen med gratis spil er at tilføje flere og flere spil løbende. Så udover en masse gode jokes, citater, sjove billeder, og alt det andet, er der nu også gratis spil på siden.

Håber i vil syntes godt om spillene. Og hvis der er et spil som du bare elsker og som ikke allerede er på siden er du mere end velkommen til at skrive til mig. Jeg vil gøre alt i verden for at prøve at tilføje det. Her er en liste med alle de spil som er blevet tilføjet indtil videre.

 

Top gratis spil

7 kabale – Der er mange måder at stave til dette spil på syvkabale, 7-kabale men spillet er også en af de mest klassiske her på siden. Og man kan få mange gode timer til at gå med et spil syv kabale. Det nemme ved spillet her på siden, er at man ikke skal blande og lægge kortene op manuelt som hvis man spillede med et rigtig sæt kort.

Hjerterfri –  er det andet mest spillet spil på siden. Og med god begrundelse, da det er endnu et af de spil som Windows fjernede fra deres spil mappe. Da de opdaterede Windows til version 7 eller nyere. Og derved mistede mange deres favorit spil på computeren når internettet ikke var en mulighed.

Minestryger – det er bare lyden af klik. Hurtige udregninger og kalkulationer. Musen til rette og klar parat goooo. Bonus er bare at man kan prøve igen og igen. Det er den perfekte overspringshandling – og endelig et sted hvor man aldrig liver taæt af at klikke sig igennem.

Kongekabale – Kongekabalen var min anden kabale jeg lærte. Her kunne man rigtigt blive frustreret når kortene ikke ville som jeg ville. Og selvom det så simpelt ud, så var det sjældent de gik op.

Backgammon – Her manglede man aldrig en makker, når det bedste fra cafeerne mødte det bedste windows spillene kunne præstere. Og man kune godt vinde. Selvom det nogle gange var svært.

Mahjong – Lige pludselig lærte man spil man aldrig havde hørt om  – og kulturer man aldrig havde kendt. Er der noget computere har gjort er det at samle verden og gøre den tilgængelig for alle.

Flere gratis spil

Jeg tilføjer hele tiden flere og flere gratis spil til siden, til og starte med har jeg tilføjet 2 spil den ene er vores alles favorit 7 kabale, som nok er det mest spillede flash spil her hjemme i Danmark.
Det andet spil jeg har tilføjet er Hjerterfri, som nok er min eget favorit spil. Håber i får lidt underholdning, imens vil jeg prøve at finde nogle flere spil til hjemmesiden for at se om vi ikke kan gøre dette til et hit.