Hjem / Om

Om

På alle sjove jokes finder du en masse sjove ting, det kunne være ting som jokes, citater, gåder, digte og mange andre ting, hjemmesiden bliver ved med at vokse, og vi har fornyeligt tilføjet et par extra kategorier, nemlig sjove billeder, børnesange, og julesange.

Sjove jokes – Jeg har prøvet og tilføje så mange gode jokes jeg overhovedet kunne finde og samle dem her på siden.

Citater – Vi har måske Danmarks største udvalg af citater, her er både sjove, søde, og berømte citater, fra kendte samt ukendte forfatter.

Digte – Datidens samt nutidens poesi er alle samlet her på siden, og det er delt op i forskellige kategorier så de er nemt for dig som læser af finde det du leder efter.

Gåder – Af natur er vi mennesker nysgerrige, og derfor er der mange der nyder en god gåde, her på siden har jeg samlet gåder til 2 kategorier, gode gåder samt gåder med svar.

Sjove billeder – Hvem elsker ikke et sjovt billede? Om det så er med dyr, eller andres sjove billeder. Så syntes jeg at siden havde brug for denne kategori.

Gratis spil – efter lidt research kunne jeg se at det er meget stor efterspørgsel på gratis spil, især gratis spil som 7 kabale, hjerterfri mm. Så derfor blev denne kategori oprettet. Plus jeg er det sjovt at tage et spil 7 kabale imellem skrive pauserne.

Børnesange

Dette er den nyeste kategori, som jeg har tilføjet til siden! Efter grundig research kan jeg se at der er rigtig stor efterspørgsel på originale børnesange, og derfor har jeg taget den beslutning at jeg vil tilføje så mange børnesange tekster til siden som muligt. Jeg har valgt at dele dem op i to grupper, vuggeviser, og børnesange. Det gør det lidt nemmere at finde en bestemt sang på denne måde.
Jeg er selv far til to dejlige tvillinger, og kan huske første gang de begyndte at spørge efter en godnat historie, og far her var helt blank. Måske det er derfor at der er så stor efterspørgsel på børnesange og vuggeviser. Fordi at vi glemmer de dejlige historier vi fik læst højt som børn, men gerne vil fortælle dem videre til vores egne børn.

Julesange – Der er ikke noget mere pinligt end at danse omkring juletræet og ikke kunne sine Julesange, eller gå i stå efter en eller 2 vers. Derfor har jeg samlet en masse gode julesange på både dansk samt engelsk.
Jeg elsker personligt julen mere end nogen anden højtid på året, det er en tid med glæde og god stemning. Og selvom jeg ikke ser frem til julegaverne mere, som jeg gjorde da jeg var barn, ser jeg i stedet frem til at mine egne børn åbner deres julegaver, og til at vi skal spise and og flæskesteg.

 

Indsend joke

Håber du har haft en god oplevelse på min hjemmeside, og jeg tager gerne imod ris og ros.
hjemmesiden bliver kontant opdateret med nyt og spænderne indhold. Har du en god joke? Eller måske et digt, citat, eller andet sjovt? Så indsend det gerne til siden. Jeg bestræber mig på at lave Danmarks sjoveste og mest underholdende hjemmeside, og derfor har jeg brug for din hjælp.

Alle jokes mm, som bliver indsendt, vil blive citeret med dit navn. Det kan også være din hjemmeside, hvis du har sådan en og du ønsker det. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du oplyse dette i beskeden.

Vi godkender alle jokes, hvis de er unikke eller hvis de ikke i forvejen allerede eksistere på min hjemmeside.

 

Mange tak og på gensyn!

Med venlig hilsen
Claus