Hjem / Nyheder / Plakater med tekst og citater

Plakater med tekst og citater

Trenden med de minimalistiske hjem er for alvor ved at forsvinde, og nu vil vi have sjov, tekstur og farve ind i vores hjem igen. Det er ved at være mange der er trætte af de hvide vægge, og det er efterhånden ved at være meget mere fokus på personlig stil når det kommer til indretning. Her kan du læse mere om de nye trends og hvad du nemt og enkelt kan gøre, for at opgradere et børneværelse eller et teenageværelse med enkle greb.

Nu kommer farverne

Nu kommer altså farverne og de sjove elementer for alvor ind i vores hjem. De hvide vægge er ved at føles alt for kliniske og nu kommer trenden med farver og teksturer buldrende. Det er med andre ord mange der maler sine hvide vægge om nu og som gerne vil lave en helt særlig stemning i hvert værelse, fremfor at have det hele ens. Det kan man nemt gøre med farver og maling, men der findes også mange andre gode metoder, man kan benytte sig af for at få meget mere fest og liv ind i sit hjem. Der er mange der føler at nøglen til de nye trends, ikke handler så meget om farve som de handler om personlig stil og at sætte et særegent personligt præg på sit hjem. Det kan man gøre på mange måder, og en af dem er ved at investere i plakater. Plakater kan sige meget mere end det en enkelt farve kan gøre. Og det at have plakater med sjove citater og tekst i sin stue eller soveværelse, kan sige meget om dig som person. Det er med andre ord ikke nødvendigt at male det hele om, du kan nemt forvandle dit hjem til noget meget sjovere med plakater med tekst.

Læs også:  3 gode sommeraktiviteter i haven

Forvandle et værelse:

Du kan også nemt forvandle ethvert værelse til et børneværelse med de rette plakater med tekst og citater – i mange tilfælde er det det der kan udgøre hele forskellen. Det er ikke mange der tænker på at det er en reel mulighed, og en billig og nem løsning, hvis du har brug for lidt forandring i hjemmet. Det samme gælder hvis du gerne vil forvandle et børneværelse til et teenageværelse. Der er nogle år der barnet forandrer sig hele tiden, og det kan være svært at følge med. Da du var ung hang du måske op plakater af nye musik- eller filmstjerner hver uge, men nu er det plakater med tekst- og citater der gælder. Sådan kan du nemt forvandle børnerum til teenageværelse på bare få minutter.

Læse også:

påsken

10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Påsken byder på masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Her kan du få …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *