Hjem / Sjove spil / Pyramide kabale

Pyramide kabale

Hvis du er til det enkle og hurtige, så prøv pyramide kabale her på siden. Det er sammen med en masse andre spil og kabaler en af de muligheder, du har hvis du savner lidt adspredelse. Men kan du huske reglerne eller kommer de her

Pyramiden regler

Pyramide kabale er vist et af de enkleste kabaler der er på nettet og som navnet siger, giver oplægningen sig selv. Til gengæld så går den meget sjældent op – og derfor en sjov udfordring hvis du godt kan lide den slags. Som alle kabaler er målet at fjerne alle kort i bunke og i pyramiden.

Pyramide bordet

Selve bordet er opdelt i tre områder. Du finder bunken i øverste hjørne til venstre hjørne som  har alle de kort, der ikke er inde i  pyramiden. Selve pyramiden er placeret i midten af bordet og den har 28 kort. De er bygget op på samme måde som en pyramide. Der er et kort i toppen, derefter to kort nedenunder og så kører det ind til der er 7 kort i den nederste række. Det er på de nederste kort man ser for de er frie mens dem som ligger ovenover først er frie når du har elimineret dem nedenunder. De kommer over i elimineringsbunken der ligger øverst til højre.

Pyramide kabale regler

Kortene i bunken og pyramiden kan blive elimineret ved at danne par der tilsammen giver 13. Det skal i den forbindelse sige at es, så i sagens natur tæller for 1. Konger kan du eliminere væk på egen hånd, da de jo giver 13 i sig selv. Alle kortene i bunken skal vendes et ad gangen. Pyramide kabalen er først gået op nået alle kort er ovre i elimineringsbunken.

Læs også:  Sudoku online

Rigtig god fornøjelse med spillet – vi håber det lykkes med at få pyramide kabalen til at gå op. Og skulle du fortvivle og prøve noget der er lidt nemmere kan du finde 7 kabale og mange andre lidt nemmere kabaler her på siden.

Læse også:

Konge kabale

Konge kabale er et kongespil. Og her på siden et gratis spil. Dem er der …

Leave a Reply

Your email address will not be published.