Hjem / annonce / Sjov DIY: Lim jokes på bordplader og lignende

Sjov DIY: Lim jokes på bordplader og lignende

Vil gerne gøre-det-selv på en måde, der får dig til at grine? Så kan det være, at du skal kaste dig ud i decoupage. Med en saks, en stabel Anders And-blade og en lim ved hånden kan du dekorere din bordplade, kommode eller lignende med jokes i lange baner.

Hvis du er på udkig efter et hobbyprojekt, kan det være, at du skal gøre ét af dine møbler lidt sjovere med decoupage. Her på siden kan du blive meget klogere på, hvordan du gør. Vi tager dig nemlig gennem processen step for step.

Step 1: Anskaf dig de rette remedier

Der er nogle enkelte ting, du skal anskaffe dig, før du kan komme i gang med din decoupage. Online kan du finde den rette lim (det kan sådan set bare være en almindelig skolelim) eller måske en limlak, til projektet.

Derudover har du brug for en saks og selvfølgelig de udklip, der skal limes på objektet. Du kan printe jokes og memes ud, som du har fundet på nettet, bruge vittighedssiderne fra Anders And-blade eller måske nogle absurde citater fra aviser.

Det møbel, du skal bruge til decoupage, skal helst være af træ. Du kan eksempelvis dekorere toppen af en lav kommode eller bordpladen på dit natbord. Du kan også lave decoupage på pap.

Du skal også bruge en ren, opvredet klud og en god pensel.

Step 2: Klip ud og klargør lim

Klip de sjove jokes ud, så de er klar til at blive limet på projektet. Sørg for, at der er nok til at dække hele overfladen, hvis det er dét udtryk, du går efter. Du kan bruge enten limlak eller en blanding af hvid skolelim og vand til at fastgøre udklippene.

Læs også:  3 gode tips til hvad du kan lave online når du er på farten

Limlak er mere klistret, men det er et spørgsmål om præferencer, hvad man arbejder bedst i. Kom lim-vand-blandingen eller limlakken på en tallerken, så udklippene kan dyppes i limen.

Step 3: Dekorer og lakér

Start med de mest kedelige udklip (selvom de garanteret alle sammen er hylende morsomme), som jo kommer til at ligge nederst. Læg det første udklip i en tallerken med limlakken eller lim-vand-blandingen, så hele bagsiden dækkes.

Tag det op med en pincet og læg det på emnet, der skal dekoreres. Brug en ren og hårdt opvredet klud til at duppe på udklippet, så overskydende lim fjernes. Fortsæt til du er tilfreds med resultatet. Undgå at bukke papiret om kanten, men vent til det er tørt – nu kan du nemt klippe den overskydende kant af. Lakér med en halvblank lak og en god pensel.

Læse også:

Sengen kan gøre meget for din søvn

Går du rundt og har lidt svært med at sove her på det seneste? Eller …

Leave a Reply

Your email address will not be published.