Hjem / Nyheder / Sjov til turen

Sjov til turen

Når vi tager turen syd på til de varmere himmelstrøg under sydens sol, byder dagene på mange spændende udflugter, en masse oplevelser, dasen ved stranden og lækre drinks. Men vi kender det alle sammen, når dagen er slut og vi vender snuden hjem til hotellet og nyder de varme aftner på altanen, er det svært at få tiden til at gå, og at spille kortspil hver aften kan hurtigt gå hen og blive en smule kedeligt og ensformigt. Men her er en god måde at bryde den ensformige aften på – Siden her byder på en masse forskellige gåder, så tag kampen op med dine venner eller familien, og spil en kamp om, hvem der er bedst til at regne gåden ud.

Tag en masse små stykker papir, og skriv gåderne ned på, fold dem og lig dem i en skål. I skal nu skiftes til at trække og læse en gåde op, og den der gætter gåden, får et point. Det er en sjov og anderledes måde at dyste med hinanden på. I kan jo bruge alle de gåder der findes her på siden og printe dem ud, og så er der en masse underholdning klar.

Længes du?

Er det længe siden du har været ude at rejse? Længes du også efter nogle hyggelige aftner i sydens sol sammen med familien, men økonomien tillader det ikke lige? Det er vi mange der kan genkende, og en af de bedste måder at skabe gode minder med hinanden på, er at få en masse oplevelser sammen.
Men der findes en måde at booste din økonomi i den rigtige retning, så både minder, nærvær og kultur kan blive plejet lidt, og du igen kan vende tilbage til hverdagen med en fornyet energi. Gå ind på koldekontanter.dk og få et overblik over de mange lånemuligheder der findes rundt omkring, og ansøg direkte om det der passer lige til dine behov.

Læs også:  Plakater med tekst og citater

Er du måske mere typen der kan lide at spare op, eller selv gøre en indsats for at få lidt ekstra lommepenge om måneden, som du kan ligge til side til en rejse så kan mrfinans.dk helt sikkert hjælp dig, med gode råd om hvor du kan spare lidt ekstra, eller måske har du bare brug for et sted hvor du kan læse om de mange forskellige begreber der bruges, så du føler dig bedre rustet til at forstå de mange forskellige låneaftaler rundt omkring.

Læse også:

påsken

10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Påsken byder på masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Her kan du få …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *