Hjem / Nyheder / Sjovt hjemmelavet legetøj

Sjovt hjemmelavet legetøj

Legetøj kan være dyrt, og hvis børnene leger lidt for vildt, kan det også hurtigt gå i stykker. Det er derfor en overvejelse værd at lave sit eget legetøj til børnene. Ved at bruge lidt kreativitet og viden om barnets interesser, kan du lave legetøj, der hurtigt bliver blandt barnets favoritter.

Strik blødt legetøj

Hvis du godt kan lide at strikke eller gerne vil i gang, så er det en super mulighed for at lave sjovt og sødt legetøj til barnet, der både holder og er sikkert at bruge selv for små børn. Ved selv at strikke legetøjet, kan du vælge præcis det design, der passer bedst til barnets interesser. Det kunne være søde, små dyr eller seje flyvemaskiner eller noget helt tredje. Det kan også være, barnet har nogle yndlingskarakter fra film, serier eller spil, og du kan bruge disse som inspiration til at lave legetøjet, og desuden spare masser af penge i forhold til at skulle købe officielt legetøj fra producenterne.

Børn kan godt nogle gange finde på at lege lidt vildt og måske endda begynde at smide med deres legetøj enten af glæde eller vrede. Her er det en stor fordel, at legetøjet er lavet af garn, da det hverken kan gøre skade på andre eller andet eller på det selv for den sags skyld. Der er masser af godt garn at finde, der både er blødt og holdbart, og som derfor er et oplagt valg til både de vilde, større børn samt de små børn.

Byg jeres eget dukkehus eller legetøjsbiler

Du kender sikkert til det med at have barnet med i en butik, og det så falder pladask for et eller andet stykke legetøj i legetøjsafdelingen. Det kunne være det nyeste, store dukkehus eller den sejeste flyvemaskine eller racerbil. Disse ting er dog desværre ofte ret dyre, og det er svært at finde budgettet til at købe nyt, flot legetøj, hver gang I er ude og købe ind.

Læs også:  10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

I stedet kan i kaste jer ud i at lave lignende legetøj selv i træ. Dette kan nemt blive til et sjovt projekt, som barnet kan være med i, og I kan sammen designe det perfekte legetøj, lige som dit barn gerne vil have det. Du kan lade barnet selv stå for nogle at de nemmere opgaver, og det er derfor både en sjov og hyggelig proces, men også en, som barnet kan lære en masse fra. Lad for eksempel barnet male legetøjet selv, så det bliver sjovt og fantasifuldt at se på.

Læse også:

påsken

10 spændende oplevelser i påsken for hele familien

Påsken byder på masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Her kan du få …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *