Hjem / annonce / Skal du være frivillig eller give pengene væk til velgørenhed?

Skal du være frivillig eller give pengene væk til velgørenhed?

Der er rigtig mange mennesker, som gerne vil gøre noget godt for det overordnede samfund og give tilbage. Men er det vigtigst at være frivillig eller skal man blot give pengene væk til velgørenhed? Med denne artikel vil vi snakke lidt mere om, hvilke fordele og ulemper der kan være ved de forskellige dele. Derudover vil du også få et lille indblik i, hvilke organisationer du blandt andet kan tilbyde at give penge til.

Hvornår er det bedst at være frivillig?

Der er rigtig mange gode organisationer derude, som man kan vælge at blive frivillig i, hvis man gerne vil det. Det har sine helt klare fordele både for organisationen og for dig selv at være frivillig.

Alle disse organisationer leder som regel efter arbejdskraft, som kan tage fat omkring forskellige arbejdsopgaver. Der er rigtig meget arbejde der skal fra hånden, når man gerne vil lave lidt større projekter. Det er ikke altid, at disse personer har penge til at ansætte folk til at lave arbejdet for en. Derfor kan frivillige være helt uundværlig for at projekterne overhovedet kan fungere.

Men derudover kan det også være meget godt for dig at blive frivillig for en eller anden organisation. Du får en rigtig god oplevelse med det som regel og du får også en masse gode kompetencer. Disse kompetencer kan for eksempel være inden for budgetføring, lederskab og meget mere. Disse kompetencer kan du blandt andet benytte på arbejdsmarkedet og kan fremvise for fremtidige chefer, når du gerne vil forhandle bedre løn på plads.

Læs også:  Sengen kan gøre meget for din søvn

Når det er relevant at give penge væk

Det er dog ikke altid, at det er relevant at blive frivillig for en bestemt organisation. Nogle gange skal disse organisationer have en meget bestemt form for arbejdskraft, som for eksempel folk der har forstand på det mentale helbred og kan hjælpe folk, der er et sårbart sted. Hvis du ikke har sådan en erfaring eller viden at trække på, så kan du naturligvis ikke blive frivillig.

Her snakker vi for eksempel om en organisation som https://danskehospitalsklovne.dk/. Denne organisation er et rigtig godt formål, hvor det ikke er alle der bare lige kan blive frivillige. De har nogle helt bestemte krav. Men det kan trods alt være en god ide at give penge til sådanne velgørenhedsorganisationer, som man ikke selv kan blive frivillig hos.

Der er rigtig mange organisationer som dette rundt omkring i landet og i udlandet, hvor man ikke kan blive frivillig. Men i stedet for kan man give et mindre bidrag i måneden. Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget du gerne vil bidrage med.

Læse også:

Sådan vælger du en ukrudtssprøjte til dit behov

Når du vælger en ukrudtssprøjte, vil du sikre dig, at du vælger en, der passer …

Leave a Reply

Your email address will not be published.