Hjem / Sjove spil / Sudoku online

Sudoku online

Sudoku

eller bare så du ku´ din sudoku. hvis du elsker matematik og logik og har en svaghed for tal. Så skal du bare prøve Sudoku, kunsten at gå lodret, vandret og samtidig have øje for helheden. Tallene 1 til 9 skal både stå lodret OG vandret og der må kun være et af hver tal i hvert kvadrerede felt på 3×3. Og ellers er der et utal af variationer. Her kan du spille 9×9 varianten. Det er den helt klassiske model.

Om Sudoku

Det populære japanske puslespil Sudoku er baseret på den logiske placering af tal. Et online spil af logik kræver ikke nogen beregning eller særlige matematiske færdigheder; alt, hvad der er brug for, er hjerner og koncentration.

Spil gratis Sudoku her

Sudoku er et af de mest populære hjernespil nogensinde. Målet med Sudoku er at fylde et 9 × 9 gitter med tal, så hver række, kolonne og 3 × 3 sektion indeholder alle cifrene mellem 1 og 9. Som et logisk puslespil er Sudoku også et glimrende hjernespil. Hvis du spiller Sudoku dagligt, vil du snart begynde at se forbedringer i din koncentration og logiske talsans.

Sudoku Tips

Sudoku er et sjovt puslespil, når du får fat i det. Samtidig kan det være lidt skræmmende for begyndere at lære at spille Sudoku. Så hvis du er en komplet nybegynder, er der nogle Sudoku-tip, som du kan bruge til at forbedre dine Sudoku-færdigheder.

Tip 1: Se efter rækker, kolonner på 3 × 3 sektioner, der indeholder 5 eller flere tal. Arbejd gennem de resterende tomme celler, prøv de tal, der ikke er blevet brugt. I mange tilfælde finder du tal, der kun kan placeres i en position i betragtning af de andre tal, der allerede er i sin række, kolonne og 3 × 3 gitter.
Tip 2: Bryd gitteret op visuelt i 3 kolonner og 3 rækker. Hver stor søjle har 3, 3 × 3 gitter, og hver række har 3, 3 × 3 gitter. Se nu efter kolonner eller gitter, der har 2 af samme nummer. Logisk skal der være en 3. kopi af samme nummer i den eneste resterende 9-celle sektion. Kig på hver af de resterende 9 stillinger og se om du kan finde placeringen af ​​det manglende nummer.

Læs også:  Pyramide kabale

Nu hvor du ved lidt mere om Sudoku, spil og nyd dette gratis online spil.

 

Læse også:

Konge kabale

Konge kabale er et kongespil. Og her på siden et gratis spil. Dem er der …

Leave a Reply

Your email address will not be published.