Hjem / annonce / Verdens sjoveste køretur

Verdens sjoveste køretur

Noget af det sjoveste i hele verden må trods alt være en køretur med alle børnene på bagsædet. Så kan man virkelig få lov til at underholde. Som forælder på forsædet af en bil er det lige før, at man er en slags børnekomiker. Derfor er det en rigtig god ide at man som børnekomiker på forsædet planlægger en masse god underholdning til de utålmodige børn på bagsædet.  

Læs mere her for at finde den helt rigtige autostol. Første skridt til at blive den bedste børnekomiker er at sørge for, at børnene sidder godt, når de skal underholdes på den lange køretur. Har man styr på dette, kan det faktisk også resultere i, at børnene ikke har brug for det helt store underholdningsshow. 

Første tip: tænk taktisk 

Hvis man gerne vil bruge så lidt tid som muligt på planlægningen af underholdningen til køreturen, er der et rigtigt taktisk smart tip. Det er at tage alle børnene ud i haven. Så kan man lave nogle sjove lege. Man kan spille fodbold med dem, så de for alvor får pulsen op. Fordelen ved dette trick er, at de derved er ekstra trætte inden køreturen starter. 

Andet tip: den dovne 

Børnene vil formentlig falde i søvn kort tid efter fodboldtræningen. Så kan børnekomikeren på forsædet få sig en lille pause og få ladet batterierne op. Hvis børnene uheldigvis vågner efter lidt for kort tid, kommer næste tip: den dovne. Her vælger man blot en sjov lydbog og sætter høretelefoner på børnene. Pippi Langstrømpe er altid en sikker vinder.  

Læs også:  Brug din hobby til at koble fra i din fritid

Sidste tip: tæl biler 

Efter et par timer med Pippi Langstrømpe har børnene sikkert hørt nok. Så er det igen tid til at være kreativ. Her kan man have planlagt en sjov leg. Det gælder bare om at sætte rammerne, så klarer børnene selv resten. Man kan eventuelt tælle alle bilerne, der kører i modsatte retning. Dette kan der også godt gå et par timer med.  

Hvad så hvis ingenting hjælper? Det kan være, at der er gråd og skrig på bagsædet. Er dette tilfældet, kan man tage fat i nødløsningen. Dette er selvfølgelig snacks. De fleste ved, at mad og snacks kan hjælpe næsten alle i bedre humør. En god ide er desuden at vælge en snack, som tager ualmindelig lang tid at spise. Evt. små fuglefrø. Det kan godt være, de vælter ud over det hele. Men den tid, den sorg.  

Læse også:

Gamer mus: Din guide til et køb

En gamer mus er en type computermus, som primært bruges til at spille computerspil. Gamer …

Leave a Reply

Your email address will not be published.